понеділок, 29 березня 2010 р.

Веловеловело)

Ура! На цих вихідних ми нарешті відкрили сезон! Взагалі, для мене саме відкриття сезону - це було вперше, адже попередні зими були такі м'які, що можна було кататися всю зиму, і сезон не закривати.
В суботу ми поїхали на Київське море, думали подивитись на дамбу, лід і рибу, але коло Вишгорода щось не повернули, тож помчали асфальтом аж до Лютежа :)
Від Лютежа поїхали на грунти і насолодились ними сповна - були високі, але вологі, і тому проїжджабельні піски, грунти зі снігом і водою, великі-великі калюжі в лісі, в яких відображалось небо...
В неділю Наташа Myrules проводила навчання з техніки їзди на МТБ. Так-так, я вже четвертий сезон на велосипеді, а на бровки заїжджати і зістрибувати з них не вмію, та й взагалі мало яких саме технічних штук знаю. Було дуже цікаво, почула нове і про гальмування, і про повороти. Дещо з того вже читала раніше у Брайана Лопеса в його книзі, та все-таки, коли тобі показують і розказують - це значно краще доходить :)
Я довше всіх переборювала свій страх перед заїздом на високу бровку, кілька разів під'їжджала до неї, і зразу повертала, не їхала, каталась десь вдалині. Нарешті зважилась спробувати, і на третій спробі, кряхтучи і вищачи, я туди заїхала :))) Майже аналогічно було зі з'їздом з високої бровки :)))
Ось тут я радуюсь, що у мене таки нарешті все вийшло!
Джерело: 2010.03.28 MTB-Training

1 коментар:

Ольга сказав...

Як добре, що у вас проходять такі тренування! На велокиєві читала і слюнки пускала :-) Після того пішла в парк і сама спробувала на бровку заїхати.