середа, 17 березня 2010 р.

Цікаво)

Тест на соотношение Родителя, Взрослого и Ребенка в структуре личности

Ваши результаты:

Ребенок (Ре): 39%
Взрослый (В): 39%
Родитель (Р): 22%
(Что означают результаты теста?)
РеВР
(c) Транзактный анализ для всех


Дитинка на вихідні балувалась, намагалась спекти печиво в формі велосипеда :)))) бо кататись хочеться :) і шо ви думаєте, поставила таймер на 15 хвилин (по рецепту було 20 хвилин), приходжу, а воно якесь тю-тю, ще не згоріло, але й їсти якось його не хочеться :))
Дорослий сьогодні вранці застрелився перед шкафом з одягом - нічого одягнути :) все зимове сидить в печінках, а в легшому одязі у нас в офісі холодно.
А Батько не знаю що робить, мабуть це він, очікуючи маршрутку прохолодними вечорами, калякає ногами на снігу такі картинки, щоб ноги не мерзли і щоб хоч якісь квіти десь були :)
До речі, про квіти, в ботсаду Гришка квітнуть азалії, орхідеї і трохи кактусів. Тільки йдіть туди або зранку, або ближче до вечора, або в будній день, інакше будуть там пробки і інші жахіття знаходження в великій кількості народу.
Ось такий дайджест останніх подій, хто дочитав, молодець :)

1 коментар:

EVE сказав...

Ребенок (Ре): 44%
Взрослый (В): 35%
Родитель (Р): 21%
а у меня получилось вот так согласно результатам теста ты просто гений, Анечка, ибо в тебе 39 на 39 уживается рациональное и креативное начало. И хорошо что "р" не много, как у тебя, так и у меня:))